Met passie voor organisatie, marketing en sales werken wij aan de businesscase van ondernemingen.

De overeenkomst met onze relaties zit in het streven naar succes: het succesvol maken van organisatie, mens en kapitaal. Wij werken voor middelgrote en grote ondernemingen, zoals bedrijven die producten verkopen en diensten aanbieden aan de consument, of organisaties die hun diensten aanbieden aan bedrijven. Samenwerking met Sales Creators vertaalt zich in groei, meer rendement, gemotiveerde medewerkers en daarmee het succes van de onderneming.

Met onze unieke CREATE®-aanpak en gecombineerde expertise op het gebied van organisatie, marketing en sales bieden wij ondernemingen een succesvol perspectief. We krijgen vertrouwen, want we spreken als geen ander de taal van het management én de werkvloer. Samen met de opdrachtgever ontsluiten we snel en gericht de kennis en het ondernemerschap binnen organisaties en combineren dat met onze eigen brede expertise, creativiteit en innovatiekracht. Daarbij doorbreken we klassieke structuren en conventies. Samen maken we scherpe keuzes die we ontwikkelen en implementeren.

WAT

Sales Creators helpt ondernemingen met hun organisatie, marketing en sales. Onze expertise en creativiteit is gericht op het resultaat. SUCCES in SALES!

HOE

Wij kijken met externe en gecombineerde ervaring naar uw organisatie en doelstellingen. Onze unieke CREATE®-aanpak, pragmatische uitvoering en frisse zin doen de rest.

WIE

Twee gedreven professionals die met veel plezier en creativiteit aan oplossingen werken. Wij vinden het geweldig als we de mensen en uw organisatie laten groeien.

CREATE Concept®

C
R
E
A
T
E

6 stappen naar succes

Context – Met marktonderzoek en interviews van medewerkers brengen wij de organisatie en kansen in kaart.
Richting – We geven richting aan ambitie met een plan dat concrete doelstellingen en kansen omzet in tastbaar resultaat.
Effect – Voor maximaal effect realiseren we draagvlak voor de gemaakte plannen wat resulteert in focus en rendement.
Actie – Dit plan voeren we uit. Veranderen van structuur, strategie en optimaliseren van vaardigheden medewerkers.
Transitie – Een organisatie in transitie vergt samenwerking, realisatie van de (sub)doelen en borgen van hetgeen is bereikt.
Evaluatie – Continuïteit is monitoren, interpreteren, evalueren, bijsturen en vieren van onze gezamenlijke successen.

Context

Feiten & Kansen

Status

Deskresearch

Benchmark

Analyse

Hier & nu

Richting

Ambitie & Doelen

Ambitie

SWOT

Plan

Resultaat

Doelen

Effect

Focus & Rendement

Adoptie

Conclusies

Draagvlak

Acceptatie

Rendement

Actie

Maken & Uitvoeren

Executie

Uitvoeren

Veranderen

Trainen

Borgen

Transitie

Realiseren & Borgen

Voortgang

Samenwerken

Realiseren

Aanscherpen

Borgen

Evaluatie

Controleer & Evalueer

Successen

Monitoren

Interpreteren

Evalueren

Successen

TOEGEVOEGDE WAARDE

Sales Creators werkt aan succesvolle ondernemingen. Vanuit een innovatieve aanpak zijn wij in staat om dilemma’s te identificeren en optimaal kansen te creëren. We structureren de organisatie, geven strategisch richting aan marketing en sales en versterken de vaardigheden van medewerkers. Onze mensen werken binnen trajecten intensief in teamverband samen met directie en medewerkers. Daarbij zorgen we voor nieuwe toegevoegde waarde en energie binnen organisaties.

RELATIES

Trots op de organisaties waar wij mee samenwerken