Sales Creators® bestaat uit Martin Beuker en Robert van Berkum.

Martin en Robert zijn commerciële mensen met een succesvolle carrière als accountmanager, sales manager, commercial controller, manager, sales- en marketing directeur bij verschillende organisaties en in diverse markten.

De afgelopen jaren is Sales Creators succesvol in de markt actief met het door zelf ontwikkelde CREATE Concept®. Het toepassen van dit concept leidt in de praktijk bij onze relaties tot blijvend succesvolle organisaties met een hoger rendement.

Robert van Berkum

Robert is een professional Salesman in hart en nieren. Tijdens zijn dertig jaar ervaring in de commercie heeft hij alle facetten van het verkoopvak doorlopen. Zijn creativiteit, enthousiasme, inlevingsvermogen en denken in oplossingen maken hem succesvol en gewaardeerd. Begonnen als verkoper in de competitieve kopieer- en printbranche heeft hij door zijn professionele aanpak snel een doorgroei gemaakt naar Sales Management niveau. Zijn klanten varieerden van de grootse non-profit organisaties van Nederland tot toonaangevende Multinationals. Hierdoor heeft hij veel ervaring in complexe salestrajecten, multi-level selling en het aansturen van grotere accountteams.

Als trainer en coach weet Robert op een energieke wijze het beste in deelnemers naar boven te halen. Zijn aanpak valt te typeren als pragmatisch, enthousiast, motiverend en altijd positief gericht.

Mijn grootste uitdaging is van enthousiaste deelnemers passievolle medewerkers te maken met nóg meer liefde voor het verkoopvak. Hoe? Door ze handvatten te geven die bij hen als mens passen. Tenslotte heeft ieder mens een ander karakter, persoonlijkheid en doelen. Mensen zien groeien, ontwikkelen en succesvol zijn is mijn grootste compliment!

Zaken doen begint tenslotte met wederzijds vertrouwen!

Branche-ervaring:

Kantoormachines, ICT, Handels- en Productiebedrijven, Non Profit organisaties, Zorgsector, Grafische industrie, Media, Retail, Zakelijke Dienstverlening

Martin Beuker

Martin is gespecialiseerd in verandermanagement trajecten binnen commerciële organisaties.

Martin is onder andere verantwoordelijk geweest voor de aansturing van een team en zat als eerstelijns manager in het MT van een grote multinational.

Door zijn competenties in combinatie met ervaring speelt Martin een sterke rol in de koppeling tussen de strategie van een organisatie en de operationele aansturing. Hij acteert graag op het snijvlak tussen commercie en finance. Door deze combinatie wordt er gestuurd op rendement zonder het belang van de klant en de organisatie uit het oog te verliezen. Door zijn ervaring als commercial controller en manager heeft hij zich ontwikkeld tot een onafhankelijk adviseur met niet alleen een goed gevoel voor cijfers, maar zeker ook voor business en niet op de laatste plaats mensen. Het gaat hierbij altijd om het zoeken naar het optimum en de verbinding. Hij heeft een brede ervaring in zowel de profit als de non-profit sector.

Martin in a nutshell: | energiek | reizen | maakt graag theater| film | familie en vrienden | verandering.

Hoe beschrijft men hem in één woord? Verbinder.

Branche-ervaring:

Kantoormachines, ICT, Non Profit organisaties, Onderwijs, Grafische industrie, Retail, Zakelijke Dienstverlening, Bank & Verzekeringswezen

Trots op de organisaties waar wij mee samenwerken